Subota, 4. svibnja 2024.

U Maslačku održana radionica za roditelje mališana, Čupen Tomica: Upozorili smo na pravilno korištenje medija i na to da se što manje vremena provede ispred ekrana

Radionica posvećena povećanju znanja o vrstama odgovornosti i uvidu u vlastito preuzimanje roditeljskih odgovornosti te o preispitivanju preostalih otvorenih pitanja održana je u Dječjem vrtiću Maslačak u Đurđevcu.

Iz đurđevačke Gradske uprave istaknuli su kako je ovo bila osma po redu od 10 predviđenih radionica za roditelje djece u vrtiću. Tema radionice bila je zamke roditeljstva i ispunjavanje slagalice osobnog rasta kao roditelja.

– Tijekom ove radionice dotakli smo se teme medija, odnosno korištenja ekrana te smo ponovo upozorili na pravilno korištenje medija, kao i na važnost da se što manje vremena provede ispred ekrana mobitela i TV-a. Roditelji su pokazali velik interes za ovu vrlo aktualnu temu, a međusobni razgovori i razmjena iskustva je bio i ostao zapravo jedan od glavnih ciljeva radionica Rastimo zajedno – kazala je Marija Čupen Tomica, ravnateljica Dječjeg vrtića Maslačak te zaključila da su do završetka provođenja ovog programa ostale još samo dvije radionice.

zatvori