Utorak, 7. svibnja 2024.

Tamburaški koncert u sklopu humanitarne akcije ‘Na putu s nama’ u koprivničkom Domoljubu

Tamburaški koncert u sklopu humanitarne akcije “Na putu s nama” koju organizira Udruga edukacijskih rehabilitatora Koprivnice održat će se u četvrtak 15. veljače s početkom u 19 sati u Domoljubu.

Inicijativa za organizaciju koncerta došla je od Tamburaša bez imena, koji su uz Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Udrugu edukacijskih rehabilitatora, glavni organizatori događaja.

Nastupit će Cure iz Centra, Mihael Bogčev, Tamburaši podravske krvi, TZ Dangube, TZ Krizni Stožer, Tamburaši bez imena i TS Sedef, a voditelj programa bit će Sandrino Sabolić.

– Prihod od donacija za ulaznice će biti usmjeren na kupnju kombi vozila za učenike Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Predložena donacija za koncert iznosi pet eura. Ako želite podržati rad Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice, do 28. veljače je još uvijek moguće uplatiti sredstva na račun posebne namjere otvoren kod Podravske banke na IBAN: HR0523860021552009395 u izabranom iznosu i skladu s vašim mogućnostima. Na taj način podržavate aktivnosti, djelovanje i održivost COOR Podravsko sunce – objasnili su organizatori.

Spomenimo da se ulaznice mogu podići na blagajni Domoljuba svakim radnim danom od 13 do 17 sati.

zatvori