Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Slavenaši uručili donaciju za humanitarnu akciju ‘Na putu s nama’, Golub-Horvat: To će nam uvelike pomoći pri kupnji novog kombija

Utakmica Slavena Belupa i Istre 1961 igrana u petak imala je humanitarni karakter, a jučer je predan i simboličan ček s prikupljenim sredstvima.

Podsjetimo, Slaven Belupo se uključio u humanitarnu akciju “Na putu s nama” koju organiziraju članovi Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju novog putničkog kombi vozila učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Ukupan prihod od ulaznica i donacija je 3.810 eura, a u prostorijama kluba direktor Aleksandar Aleksovski, direktorica marketinga Ksenija Mihaljević i igrač Benedik Mioč predali su ček predsjednici udruge Martini Golub-Horvat i ravnateljici Podravskog sunca Radmili Popović.

Direktor kluba Aleksandar Aleksovski izrazio je iznimnu čast i veliko zadovoljstvo sudjelovanjem u ovoj akciji.

– Hvala našim igračima te stručnom stožeru koji su se uključili, a posebno hvala svim navijačima koji su došli na utakmicu s Istrom i tako učinili dobro djelo. Pozivam sve da se uključe u akciju – rekao je.

Zadovoljstvo nije skrivala ni predsjednica Martina Golub-Horvat koja je istaknula da će prikupljena sredstva uvelike pomoći pri kupnji novog kombija.

– Zahvaljujem što ste se kao klub odazvali našoj akciji. Naravno, veliko hvala i navijačima Slaven Belupa. Prikupljena sredstva uvelike će pomoći pri kupnji novog kombija, a moram istaknuti da nas je posebno razveselilo oduševljenje učenika što su mogli prisustvovati utakmici u petak. Spojili smo ugodno s korisnim, uživali u utakmici i skupili sredstva za humanitarnu akciju – rekla je.

Dodajmo kako humanitarna akcija “Na putu s nama” traje do 28. veljače, a uključiti se možete uplatom na račun HR0523860021552009395.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
zatvori