Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Slaven Belupo u nedjelju na Poljudu, Ferenčina: Hajduk u utakmicu ulazi kao favorit, no ne pobjeđuju uvijek favoriti

Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju gostuju u na Poljudu kod Hajduka.

Riječ je o utakmici 22. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koja se igra s početkom u 15 sati.

Uoči nedjeljnog gostovanja, danas je u prostorijama kluba održana konferencija za medije na kojoj je trener Farmaceuta Roy Ferenčina najavio ogled.

– Dobro smo ušli u sezonu. U dvije utakmice imamo dvije pobijede. U posljednjoj utakmici pokazali smo dobru igru koja je rezultirala s četiri gola. Što se tiče utakmice u Splitu, svi znamo da se Hajduk bori za prvo mjesto i oni u utakmicu ulaze kao favoriti, no u utakmici ne pobjeđuju uvijek favoriti tako da se nadamo da možemo nešto uhvatiti u Splitu i da ćemo dati 100 posto. Želimo pun stadion i uživati u nogometu te se nadam da ćemo biti hrabri i da će nas sreća poslužiti – kazao je trener.

Snimio Valentino Štefanek.

Ferenčina je naglasio kako je Hajduk uvijek bio veliki favorit posebno kada je utakmica u Splitu, no dodao je kako se nada da će se ta tradicija prekinuti.

– Idemo otvoreno u utakmicu. Normalno da ćemo pokušati nešto napraviti kako bismo uhvatili pozitivan rezultat. Nama nema razlike igramo li pred 200 ljudi ili pred 30.000. I na treninzima od svoje ekipe tražim 100 posto, da uvijek imaju motiv za igrati jer radimo najljepši posao na svijetu – pojasnio je.

Michael Agbekpornu naglasio je kako je Hajduk jako dobar i organizirani klub.

– Odlazimo u Split boriti se i dati najbolje od sebe kako bismo uzeli poneki bod – zaključio je.

Snimio Valentino Štefanek.
zatvori