Subota, 27. srpnja 2024.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica: Unaprijedite svoju karijeru programom osposobljavanja internetski marketing i brendiranje

U današnjem sve digitalnijem svijetu sposobnost provedbe uspješne marketinške kampanje putem interneta i gradnje prepoznatljivog brenda ključni su faktori za uspjeh.

Program osposobljavanja u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica nudi sve što vam je potrebno da steknete znanja, vještine i iskustvo kako biste bili uspješni u ovim područjima.

Zašto upisati program internetski marketing i brendiranje na POU Koprivnica?

• Sve je veća potreba za stručnjacima za digitalni marketing pa se često ovo zanimanje naziva zanimanjem budućnosti.
• Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje omogućuje stjecanje vrlo traženih praktičnih znanja i vještina, a stečena znanja i vještine vrlo su primjenjivi u razvoju vlastitog poslovanja.
• U sklopu programa polaznici uče raditi s različitim digitalnim alatima i tehnikama za kreiranje, provedbu i praćenje internetske marketinške kampanje.
• Završetkom programa stječe se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje koja se upisuje u e-radnu ispravu.
• Nastava se odvija u specijaliziranoj računalnoj učionici u simuliranim radnim uvjetima u kojima polaznici aktivno rade na svojim marketinškim kampanjama, razmjenjuju ideje i grade poznanstva za buduće suradnje.
• Polaznici mogu besplatno pohađati program preko vaučera HZZ-a.

U Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica već su tri grupe polaznika završile program osposobljavanja internetski marketing i brendiranje koji traje 225 sati, a u pripremi je početak nastave za četvrtu grupu.

Polaznici treće grupe koja je u rujnu 2023. započela s nastavom podijelili su s nama svoja iskustva.

Marija Cik: “Za mene je ovo iskustvo bilo izazov jer su mi svi pojmovi vezani uz marketing bili strani, ali Marija nam je to s lakoćom pojasnila i približila primjerima. Oduševilo me što smo svi bili aktivni sudionici predavanja, a ne slušatelji, učili smo na primjerima zadataka jedni od drugih i sve te različitosti su nas obogatile ne samo znanjem već i prijateljstvom. Preporučujem svima koji žele naučiti kako unaprijediti marketing i poslovanje poduzeća koje postoji samo u njihovim željama i želje tako pretvoriti u stvarnost. Hvala svima na posebnom iskustvu! S radošću pratim vaše uspjehe!”

Marina Belković: “Ova edukacija je za mene bila jedna od najboljih edukacija koje sam dosad polazila jer je bilo interaktivno, kreativno i zabavno što nije baš uvijek slučaj na predavanjima, mislim da bi se većina složila sa mnom. Uz punu podršku predavačice Marije koja nam je dala slobodu u radu i kreiranju sadržaja sam proces učenja bio je lako savladiv. Preporučam svakom tko želi nadopuniti svoje digitalne i marketing vještine.”

Matea Renić: “Preporučam svakome edukaciju u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica. Od predavanja, ljubazne predavačice pa sve do atmosfere. Praktični dijelovi predavanja i korisni savjeti profesorice su značajno obogatili ovo iskustvo. Sigurna sam da će primjena stečenog znanja u stvarnom životu dodatno obogatiti moje iskustvo.”

Andrej Volarić: “Sa željom da steknem nova znanja i vještine odlučio sam upisati program internetskog marketinga i brendiranja na Pučkom otvorenom učilištu u Koprivnici. Program je u potpunosti zadovoljio moja očekivanja i moje želje. Zgrada učilišta je čista i dobro opremljena, osoblje je jako ljubazno i uvijek dostupno za bilo kakva pitanja, a predavačica je stručna i zanimljiva te je svojim kvalitetnim radom na mene prenijela svoje znanje koje će mi biti potrebno u budućnosti. Osim traženog znanja i vještina stekao sam nova poznanstva i uspomene koje će mi ostati u lijepom sjećanju.”

Marina Benotić: “Ovo je edukacija koju sam tražila godinama. Teoriju smo primjenjivali u praksi. Vještine digitalnog marketinga s lakoćom sam usvajala. Predavačica Marija napravila je opuštenu atmosferu u kojoj je lako i brzo učiti i od samih početaka bila je vjetar u leđa svima nama, davala nam upute o radu, ali nas je i pustila da svoju kreativnost iskažemo svatko na svoj način. Moja preporuka svima. Nemojte oklijevati zbog toga što edukacija traje mjesecima (s razlogom je tako) svaki dan tri sata i tri dana u tjednu, vjerujte da ćete čekati svaki ponedjeljak s radošću. Oživjet će vaš san i postati stvarnost. Samo se odvaži, sve ostalo je čista uživancija! Da bi postigli nešto što nismo do sada, moramo i raditi nešto što nismo do sada.”

Sandra Gašparić: “Nisam mislila da ću baš postati digitalni čarobnjak, ali dobila sam i više znanja nego što sam očekivala. Naša predavačica Marija bila je super predavač i kroz svoja predavanja nas je poticala da se što prije osamostalimo. Iskustvo me poguralo da budem još bliže svojem poslovnom cilju, tu su i neka nova prijateljstva, a nadam se i poslovna suradnja u budućnosti.”

Boris Fabijanec: “Ušao sam na tečaj bez velikih očekivanja pa mi je sve došlo kao dobrodošlo iznenađenje. Iskustvo je bilo odlično, kolege polaznici za 10 i predavačica otvorenog uma i uvijek spremna pomoći. Sve u svemu, ponovio bih.”

Predavačica Marija Barišić: “Neizmjerno mi je bilo zadovoljstvo educirati polaznike i ovim putem također im izražavam zahvalnost za sve što smo prošli zajedno, kao i iskustva koja su podijelili sa mnom i sada s vama! Zahvalu posvećujem također i uvijek odlično raspoloženom i susretljivom timu Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica.”

Što možete očekivati od programa internetski marketing i brendiranje u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica?

• Temeljno obrazovanje: Program pruža sveobuhvatno obrazovanje o ključnim konceptima internetskog marketinga i brendiranja.
• Praktična iskustva: Nećete samo učiti teoriju, već ćete imati priliku primijeniti svoje znanje kroz praktične vježbe i projektne zadatke. Predavačica polaznicima pruža podršku i savjete kako bi maksimalno iskoristili svoje vještine.
• Individualizirani pristup: Razumijemo da svaki polaznik dolazi s različitim iskustvom i ciljevima. Stoga prilagođavamo naš program kako bi odgovarao vašim potrebama te kako bismo Vam omogućili personalizirani pristup učenju.
• Povezivanje: Pridruživanjem našem programu dobit ćete priliku za povezivanje i razmjenu iskustava s drugim polaznicima i stručnjacima za internetski marketing.

Uskoro kreće nastava za sljedeću grupu internetskog marketinga, stoga na vrijeme osigurajte vaučer HZZ-a i rezervirajte svoje mjesto u programu.

Za više informacija o programu i upisima obratite nam se na kontakte:

Telefon:

– 048/240 307
– 048/621 106
– 099 314 6824

Mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Izvor: POU Koprivnica
Izvor: POU Koprivnica
zatvori