Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

OBJAVLJEN POZIV Općini Legrad predložite tko bi ove godine trebao primiti javna priznanja

Raspisan je javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Legrad za 2024. godinu.

Kako navode iz Općine, riječ je o pet javnih priznanja i to Volonter godine Općine Legrad, Zlatna plaketa “Grb Općine Legrad”, Povelja Općine Legrad, Zahvalnica Općine Legrad i počasni građanin Općine Legrad.

Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 30 dana od dana objave poziva na web stranici i oglasnim pločama Općine Legrad, odnosno najkasnije do 4. ožujka.

– Prijedlozi se podnose u pismenom obliku i moraju biti obrazloženi te sadržavati za pojedince životopis, tijek rada i ostvarenih rezultata te temeljito obrazloženje razloga predlaganja, dok za pravne osobe treba sadržavati osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada i temeljito obrazloženje razloga predlaganja. Nadalje, uz prijedlog se prilaže i potrebna dokumentacija, a na zahtjev Odbora predlagatelj je obvezan naknadno dostaviti dopunske podatke i dokumentaciju – pojašnjavaju.

Prijedlozi za dodjelu priznanja upućuju se Odboru za dodjelu javnih priznanja Općine Legrad, na adresu Trg svetog Trojstva 52a s naznakom “Prijedlog za dodjelu javnih priznanja”.

Dodajmo kako javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja možete pročitati ovdje.

Slušaj uživo
zatvori