Petak, 17. svibnja 2024.

Obavijest o mogućnosti priključenja na sustav odvodnje u Koprivnici

Koprivničke vode obavještavaju sve vlasnike, odnosno druge zakonite posjednike građevina da se mogu priključiti na sustav javne odvodnje, dakle podnijeti zahtjev za priključenje, a radi se o 70 novih priključaka.

Iz Koprivničkih voda poručili su da se na priključak mogu spojiti građani koje se nalaze na području na kojem je izgrađen sustav odvodnje, dijela naselja Vinica, Močile i Herešin u sklopu projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”.

Na novoizgrađeni sustav odvodnje mogu priključiti građevine u ulicama: Nikole Sertića, Kozarnjak, Varaždinska, Dubovečki breg, Ulici I Vinodolski odvojak, Tina Ujevića, Vinogradska ulica, Podolice, Crnogorska, Trakošćanska, Sv. Tri kralja i Heršinska ulica.

Zahtjev za priključenje na javni sustav odvodnje vlasnik, odnosno drugi zakoniti posjednik građevine podnosi društvu Koprivničke vode d.o.o. na adresi Komunalac d.o.o., Mosna 15, Koprivnica (šalter sala) na temelju pisanog zahtjeva svakog radnog dana od 10 do 12 sati.

Sve potrebne informacije možete pronaći na službenim stranicama KCvoda.

zatvori