Utorak, 7. svibnja 2024.

Mreža nezavisnih lista obilježila godišnjicu osnutka, Koren: Ponosni smo na postignuća tijekom proteklih godina i radujemo se daljnjem napretku

Mreža nezavisnih lista obilježila je svoju godišnjicu osnutka.

Predsjednik Darko Koren istaknuo je važnost dosadašnjeg rada te izrazio zadovoljstvo što Mreža nezavisnih lista predstavlja bitan čimbenik na lokalnoj političkoj sceni.

– Ponosni smo na postignuća tijekom proteklih godina i radujemo se daljnjem napretku i suradnji s našim partnerima. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli našem uspjehu i vjerujem u nastavak pozitivnih promjena na lokalnoj razini – rekao je Koren.

Kao gosti prisustni su bili Darko Sobota i Ratimir Ljubić ispred Hrvatske demokratske zajednice, Željko Pintar ispred Hrvatske stranke umirovljenika, Goran Pakasin i Danimir Kolman ispred Hrvatske narodne stranke i Kristina Škoda Vajdić ispred Hrvatske seljačke stranke.

Sobota je tom prilikom istaknuo kako se Mreža nezavisnih lista pokazala kao pouzdan partner.

– Zajedno smo ostvarili značajne rezultate i projekte koji su imali pozitivan utjecaj na život građana. Ta suradnja nas je dodatno ojačala i omogućila nam da zajedno doprinesemo prosperitetu naše zajednice. Ponosni smo na postignuto i radujemo se daljnjim prilikama koje su pred nama – kazao je Sobota.

Pintar je dodao da je suradnja s Mrežom nezavisnih lista omogućila ostvarenje važnih inicijativa za umirovljenike, a rad Mreže pohvalio je i Pakasin.

– Svima u Mreži nezavisnih lista želim mnogo uspjeha u budućim političkim aktivnostima i ostvarenju zajedničkih ciljeva koji će koristiti našim građanima – zaključila je Škoda Vajdić.

zatvori