Petak, 28. lipnja 2024.

Mlada đurđevačka kantautorica Laura Kovačević nastupit će na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu: Presretna sam i počašćena

Mlada đurđevačka kantautorica Laura Kovačević nastupit će na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a publici će se predstaviti s pjesmom “Nije bitno”.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručili su da je uredništvo Zagrebačkog festivala koje čine Branimir Mihaljević, Vanna, Jurica Pađen, Ivan Lulić i Tomislav Šteng odabralo 20 pjesama za 71. izdanje kultnog Zagrebačkog festivala 2024. koji će se održati 19. travnja.

Laura je istaknula da je njena pjesma modernog pop-zvuka, a ustvari govori o svemu onom što je bitno.

– Vrlo sam ponosna na cijelu ekipu koja je radila na pjesmi. Sama sam napisala glazbu i tekst, a aranžman potpisuju Dario Mihić i Igor Drvenkar. Presretna sam i počašćena što ću imati priliku stati na pozornicu Zagrebačkog festivala na kojoj su nastupale velike zvijezde – rekla je mlada đurđevačka kantautorica.

Inače, Laura ima iza sebe niz vrlo uspješnih glazbenih nastupa na festivalskim pozornicama, a poznato je da je svojim prvim glazbenim, solističkim i kantautorskim nastupima prvo uvijek počastila svoju domaću publiku, na brojnim đurđevačku manifestacijama, promocijama i priredbama. Posebno je bio zapažen njen lanjski solistički koncert “Ljubav pod zvijezdama” u atriju Staroga grada.

zatvori