Subota, 4. svibnja 2024.

Legendarni vratar pojačao stručni stožer Tehničara: Njegovo znanje predstavlja prekretnicu u našem pristupu treniranju

Hrvoje Pepelko novi je član stručnog stožera Nogometnog kluba Tehničar iz Cvetkovca.

U klubu ističu da se radi o legendi nogometnih travnjaka te golmanu za kojeg znaju i mladi i stari.

– Jedan je od najboljih i najpoznatijih nogometnih vratara ovih prostora, branio je za molvarsku Mladost, đurđevački Graničar, Ferdinandovac, Križevce, Mladost iz Malog Otoka, Bratstvo iz Kunovca, Jadran-Galeb, Kalinovac, legradski Graničar te i za naš Tehničar – podsjećaju u Tehničaru.

Dodaju i da njegov dolazak predstavlja značajan korak naprijed za ekipu Tehničara, odnosno obećavajuću transformaciju na svim razinama od najmlađih pa sve do seniora.

– Pepelko nije samo još jedan trener koji dolazi s impresivnim rezultatima. Njegovo znanje i iskustvo ne samo da su neupitni, već predstavljaju svojevrsnu prekretnicu u našem pristupu treniranju. Sa širokim iskustvom rada s različitim dobima i razinama igrača, on je idealan kandidat za vođenje našeg stručnog stožera prema novim visinama. Njegov dolazak u naš stručni stožer obećava da će svi naši vratari napredovati bez obzira na njihovu trenutnu razinu – objašnjavaju.

Na kraju poručuju da su uzbuđeni zbog onoga što budućnost donosi pod vodstvom Pepelka.

– Njegova stručnost, strast i predanost svakako će biti poticaj za postizanje naših sportskih ciljeva i oblikovanje budućih generacija sportskih lidera – zaključuju u Tehničaru.

Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Izvor: NK Tehničar (Facebook)
zatvori