Utorak, 1. listopada 2024.

Legendarni Krstanović nastavlja karijeru u 41. godini života

Legenda hrvatskih nogometnih travnjaka i bivši igrač Slaven Belupa Ivan Krstanović nastavlja svoju nogometnu karijeru u 41. godini života, donosi gol.hr.

– Ivan Krstanović karijeru nastavlja u Karlovcu 1919. Krstanović je proteklog ljeta dobio slobodne papire od Slaven Belupa, a nije se žurio s odabirom kluba, šuškalo se o Rudešu i Šibeniku, ali evo ga u trećem rangu hrvatskog nogometa. Ponikao je u Tomislavu iz Tomislavgrada, svoj nogometni put je gradio preko Drinovaca i Posušja iz kojeg je 2008. godine prešao u redove tadašnjeg prvoligaša Zagreba. Krstanović je treći strijelac HNL-a u povijesti sa 123 pogotka, dok su ispred njega samo Vugrinec i Cvitanović – piše gol.hr.

Spomenimo da Karlovčani u drugi dio sezone ulaze sa šestog mjesta, ali imaju samo tri boda manje od vodećeg Radnika iz Križevaca.

Izvorni članak dostupan je ovdje.

Podsjetimo, Ivan Krstanović je u Slaven Belupo stigao u siječnju 2019. godine i od tada je upisao 143 nastupa u dresu Slaven Belupa te 47 puta tresao protivničke mreže i 10 puta asistirao. Ukupno je na terenu proveo 9.304 minute te je dosegao treće mjesto najboljih strijelaca u povijesti HNL-a s ukupno 123 gola.

Slušaj uživo
zatvori