Subota, 18. svibnja 2024.

Koprivničanac i veznjak Rijeke Bruno Bogojević: Imamo veliku priliku osvojiti ligu, a najljepše je trenirati i raditi dok si prvi

Mladi Koprivničanac Bruno Bogojević od studenog 2022. godine brani boje Rijeke, hrvatskog prvoligaša koji trenutno predvodi tablicu SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Kako nam je to rekao i sam Bogojević, u klubu se snašao vrlo dobro, a ekipa ga je brzo prihvatila. Po dolasku u Rijeku imao je ponekih problema s ozljedama, no nakon toga je počeo više igrati.

– Rijeka je jako lijep grad, a klub je jako organiziran europski klub koji se svake godine bori za vrh ljestvice, a pogotovo sada. Vjerujem da možemo biti prvaci, ali isto tako imamo za odigrati još puno utakmica tako da trebamo ići utakmicu po utakmicu. Suigrači su isto kao i ja sretni što smo trenutno u ovoj poziciji i nema ništa ljepše od trenirati i raditi dok si prvi – naveo je Bogojević i poručio da se liga podigla u odnosu na prošle godine pošto se u nju vratilo dosta velikih igrača poput Pjace, Roga, Perišića…

Tvrdi pritom da se Rijeka zasluženo bori za naslov prvaka.

– Napravila se dobra selekcija igrača, a većina nas smo dosta mladi igrači željni dokazivanja uz pomoć par iskusnijih pa mislim da ove godine imamo veliku priliku osvojiti ligu i Kup – dodao je.

Foto: HNK Rijeka

Ovaj Koprivničanac transfer u Rijeku smatra vrlo velikim iskorakom za njegovu nogometnu karijeru.

– Počeo sam nogometni put u Slaven Belupu i tamo sam odigrao jako puno utakmica, a smatram da sam tamo stekao određeno iskustvo i sada ga mogu prenijeti u Rijeci – poručio je Bogojević.

Za kraj je istaknuo da je život u Rijeci opušten jer je ipak riječ o gradu na moru.

– Jako je lijepo raditi ono što voliš u ovako velikom gradu. Većina dana mi prolazi u treningu, a ostatak provodim s bliskim ljudima uz more kad nam to vrijeme dopušta – zaključio je.

Ustupio Bruno Bogojević.
zatvori