Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Županijski rukometni savez nagradio najbolje u protekloj godini, Zečević: Naša mladost zaslužuje priznanje za svoj rad

Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije danas je u Domu mladih u Koprivnici proglasio najuspješnije rukometašice i rukometaše.

Najboljom rukometašicom proglašena je Tina Barišić iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta. Nagrada u istoj kategoriji, samo u muškoj konkurenciji, otišla je u ruke Marka Jurakića iz Rukometnog kluba KTC Križevci. Rukometni klub Podravka Vegeta proglašen je najzaslužnijom ženskom rukometnom ekipom, dok je muškoj proglašena ekipa Rukometnog kluba KTC Križevci.

Tara Đelekovčan iz Podravka Vegete proglašena je najzaslužnijom perspektivnom rukometašicom, dok je u muškoj konkurenciji priznanje dobio Marin Milošević iz Rukometnog kluba Koprivnica.

Najzaslužnija perspektivna ženska rukometna ekipa je U16 selekcija Rukometnog kluba Podravka, dok je u muškoj konkurenciji ovo priznanje otišlo U15 selekciji Rukometnog kluba Koprivnica.

Antonio Pranjić iz Rukometnog kluba Podravka proglašen je najuspješnijim rukometnim trenerom. Najuspješnijim sudačkim parom proglašene su Klara Petričević i Ana Sikavica. Nagrada u kategoriji zaslužni rukometni djelatnik otišla je u ruke Đurđice Zečević iz Rukometnog kluba Podravka.  Posebne zahvale dodijeljene su Zlatku Blažekoviću i Dieteru Benotiću.

Uime svih nagrađenih prisutnima se obratila Đurđica Zečević koja je zahvalila na lijepim priznanjima.

Snimio Valentino Štefanek.

– Danas je ovdje okupljen veliki broj rukometašica i rukometaša te rukometnih djelatnica i djelatnika kako bi svečano obilježili sezonu koja je iza nas i na koju možemo biti ponosni. U relativno maloj županiji imamo uspješnu ekipu seniorki i seniora. Mlađi uzrasti bili su na svim završnim prvenstvima Hrvatske, također imamo i reprezentativke i reprezentativce. Naša mladost zaslužuje da ih se nagradi za cjelogodišnji rad i želim da im ovaj svečani trenutak bude samo poticaj da se nastave baviti rukometom i da im rukomet i sport budu ljubav, baš kao i mnogima od nas cijeli život – kazala je Zečević.

Dodajmo kako su se prisutnima obratili Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije te Nataša Tetec, predsjednica Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

zatvori