Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO U Novigradu Podravskom održane konzultacije s javnošću za izgradnju zgrade za poboljšanje zdravstvene zaštite i socijalne usluge

U općini Novigrad Podravski održane su konzultacije sa stručnom i ostalom zainteresiranom javnošću vezano uz projekt izgradnje zgrade za poboljšanje zdravstvene zaštite i socijalne usluge.

Na samom početku prezentacije općinski načelnik Zdravko Brljek pozdravio je sve prisutne i zahvalio na odazivu. Istaknuo je i kako se ova prezentacija održava radi konzultacije sa stručnom, a naročito širom zainteresiranom javnošću te da je to prva u nizu prezentacija vezanih uz još neke projekte koji se pripremaju i koji će u narednim tjednima biti prezentirani zainteresiranim građanima, poručili su iz Općine.

– Radi se o velikom i značajnom projektu za našu općinu, a izgradnjom ovakve građevine značajno bi se podigao životni standard našeg stanovništva, osobito stanovništva starije dobi – zaključili su.

Dodajmo kako je nakon opsežnog razlaganja načelnik Brljek pozvao sve prisutne da se uključe s dodatnim prijedlozima i komentarima.

zatvori