Subota, 28. rujna 2024.

FOTO Srednjoškolac Valentino Šajković uspješno završio novinarski kamp: Vrlo sam zadovoljan, upoznao sam i super prijatelje

Učenik Srednje škole Koprivnica Valentino Šajković uspješno je završio novinarski kamp “Igram, pišem, lajkam” u koji Hrvatski školski sportski savez uključuje učenike srednjih škola kako bi pobliže upoznali novinarstvo.

Kamp se održavao u Poreču tijekom proteklih dana, a mladi medijski talenti prošli su teorijske i praktične osnove novinarstva, odnosa s javnošću, društvenih medija, sportske fotografije i stvaranja videozapisa.

Valentino je pritom istaknuo da iz cijelog programa isprva nije očekivao puno toga, no to se brzo promijenilo.

– Prvog dana mislio sam da će to biti samo predavanja ili tako nešto. Međutim, drugi dan kad smo bili podijeljeni u grupe i kad smo se više upoznali, cijeli pogled mi se promijenio i zapravo mi je počelo biti super. Vrlo sam zadovoljan ovim kampom jer sam i upoznao jako drage i super prijatelje s kojima se nadam da ću se još više zbližiti i družiti se – rekao je.

>> FOTO Mladen i Valentino Šajković dijele ljubav prema fotografiranju: Dobra fotografija te ‘grije’ i probudi ti adrenalin

Spomenuo je i da je njegova mentorica i profesorica Ivana Posavec Gregurina uz pomoć cijelog saveza pripremila prigodno iznenađenje za njegov 18. rođendan.

Zadnjeg dana kampa Valentino je naučene vještine primijenio u praksi pa je tako fotografirao Državno natjecanje u plesu koje se također održalo na lokaciji kampa, a tek djelić kadrova koje je snimio ovaj talentirani mladi fotograf donosimo vam u nastavku, dok cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Slušaj uživo
zatvori