Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

FOTO Općina Koprivnički Ivanec financirala rušenje četiri dotrajala i zapuštena privatna objekta: To je veliki korak prema povećanju društvenog standarda

Općina Koprivnički Ivanec u cijelosti je financirala rušenje četiri dotrajala i zapuštena privatna stambena objekta s popratnim gospodarskim objektima.

U Općini govore da je za tu svrhu izdvojeno 10.380 eura s PDV-om, a shodno javnom natječaju za (su)financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih te popratnih gospodarskih objekata. Riječ je pritom o tri objekta koja se nalaze u Koprivničkom Ivancu te jednom u naselju Goričko.

– Provođenje predmetnog javnog natječaja predstavlja veliki korak prema ljepšem izgledu naše općine, ali i prema povećanju cjelokupnog društvenog standarda – dodaju.

Spominju i da je objava novog javnog natječaja ovakvog tipa u planu za prvu polovicu ove godine. Javiti se pritom mogu sve zainteresirane pravne i fizičke osobe čiji su objekti smješteni na području općine Koprivnički Ivanec bez obzira na prebivalište vlasnika nekretnine.

zatvori