Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Mnogobrojna publika uživajući u koncertu podržala humanitarnu akciju ‘Na putu s nama’

Mnogobrojna publika uživala je danas u tamburaškom koncertu održanom u sklopu humanitarne akcije “Na putu s nama” koju organizira Udruga edukacijskih rehabilitatora Koprivnice.

Koncert je održan u dvorani Domoljub u Koprivnici, a inicijativa za organizaciju koncerta došla je od Tamburaša bez imena, koji su uz Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Udrugu edukacijskih rehabilitatora, glavni organizatori događaja.

Na koncertu su nastupili Cure iz Centra, Mihael Bogčev, Tamburaši podravske krvi, TZ Dangube, TZ Krizni Stožer, Tamburaši bez imena i TS Sedef, a voditelj programa bio je Sandrino Sabolić.

– Prihod od donacija za ulaznice bit će usmjeren za kupnju kombi vozila za učenike Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Ako želite podržati rad Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice, do 28. veljače je još uvijek moguće uplatiti sredstva na račun posebne namjere otvoren kod Podravske banke na IBAN: HR0523860021552009395 u izabranom iznosu i skladu s vašim mogućnostima. Na taj način podržavate aktivnosti, djelovanje i održivost COOR Podravsko sunce – objasnili su organizatori uoči koncerta.

zatvori