Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO Članovi Ronilačkog kluba Šoderica otvorili novu sezonu s pregršt medalja

Članovi Ronilačkog kluba Šoderica otvorili su novu natjecateljsku sezonu s pregršt medalja.

Naime, u klubu govore da su početkom veljače u Zagrebu nastupili u prvom kolu Kupa Republike Hrvatske u plivanju perajama, a natjecali su se i u drugom kolu koje je krajem prošlog tjedna održano u Rijeci.

Kad je riječ o rezultatima, u konkurenciji mlađih kadetkinja Lea Mesarek je u svojoj konkurenciji osvojila treće mjesto, a u konkurenciji mlađih kadeta Matej Lukačin također je bio treći. Kod kadetkinja Ljupka Patrčević Lončarić završila je na prvom i drugom mjestu, a Magdalena Nemec na trećem. Za kadete su nastupili Luka Nikola Radolić koji je bio prvi i treći, a Petar Treščec bio je drugi.

U konkurenciji mlađih juniora Petar Koluder završio je na drugom mjestu, a Tin Treščec na prvom. Viktor Lovreković predstavljao je juniore te je osvojio prvo mjesto. Nastupila je i kadetska štafeta 4×50 mix u sastavu Lea Mesarek, Ljupka Patrčević Lončarić, Petar Treščec i Luka Nikola Radolić, a ekipa je završila na trećem mjestu.

Spomenimo da su na natjecanjima nastupili i Tena Gregurec, Rita Mikinac, Lana Stančir, Zara Međimorec, Nina Sabol, Tena Varović, Karlo Gregur, Roko Mikinac, Bartol Patrčević Lončarić i Marin Sabol.

Slušaj uživo
zatvori