Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Farmaceuti u nedjelju gostuju kod Gorice, Ferenčina: Oni imaju svojih problema, a mi želimo odigrati što bolju utakmicu i osvojiti bodove

Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će snage odmjeriti s Goricom.

Riječ je o utakmici 24. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koja se u Velikoj Gorici igra s početkom u 17:30.

Uoči nedjeljnog gostovanja, danas je u prostorijama kluba održana konferencija za medije na kojoj je trener Farmaceuta Roy Ferenčina najavio ogled.

Snimio Valentino Štefanek.

– Čeka nas zahtjevna utakmica, a Gorica se želi odmaknuti od loše serije u kojoj se nalazi. Mi razmišljamo o sebi, vjerujemo u našu ekipu koja je dobro radila ovaj tjedan te u nedjelju očekujemo dobru prezentaciju – istaknuo je.

Svoja očekivanja iznio je i Benedikt Mioč koji je poručio da je Gorica u lošem rezultatskom stanju i formi.

Snimio Valentino Štefanek.

– Moramo se fokusirati na sebe, iako je Gorica u lošem rezultatskom stanju i formi. Nas to ne treba zavarati, moramo se dizati iz utakmice u utakmicu i nadati se što boljem rezultatu – poručio je.

Zadnjih nekoliko susreta Gorica i Slaven odigrali su neriješeno, a suparnik će ovog puta zbog negativnog niza biti pod imperativom pobjede.

– Tradicija je da igramo neriješeno zadnjih nekoliko utakmica. Oni imaju svojih problema, a mi gledamo sebe i želimo odigrati što bolju utakmicu i nadamo se bodovima – kazao je trener Ferenčina.

Istaknuo je i kako će u nedjelju zaigrati i neki igrači koji nisu bili u konkurenciji proteklog tjedna.

– Vratili su se Šakota i Štefulj, a i Murić je sada tu. Bunčić još uvijek ima nekih problema, on još 10 dana neće biti u konkurenciji za sastav, ali drugi igrači se sada nameću kroz treninge. Još su pred nama dva dana, a zatim ćemo odlučiti tko će početi u Velikoj Gorici. Gorica ima dobru ekipu i u jesen su pokazali svoju snagu te su pobijedili nekoliko utakmica protiv najjačih, ali došlo je do nekog zastoja u koji ne bih ulazio. Mi želimo igrati kao što smo igrali na svim gostovanjima protiv ekipa našeg ranga te pobijediti – zaključio je Ferenčina.

zatvori