Utorak, 1. listopada 2024.

Dijete Slavena Tomislav Srbljinović brani boje Rudeša: To je moj najveći korak i izazov u karijeri, a stanje na tablici je takvo kakvo je

Nakon što je prošao Školu nogometa Slaven Belupa, igrao za seniorsku momčad Slavena, ali i za Hrvatski dragovoljac te Dubravu, Tomislav Srbljinović rodom iz Prigorja sada brani boje Rudeša.

Kako nam je Srbljinović i sam rekao, Rudeš je kvartovski klub koji ima ambicije postati stabilan prvoligaš.

– Kao igrač lijepo je biti dio totalno drugačije obitelji gdje sam stekao dosta iskustva kao nogometaš. Rudeš je svakako moj najveći korak i izazov u karijeri. Nakon Škole nogometa Slaven Belupa u Koprivnici, svoj nogometni put tražio sam kroz Drugu ligu u Hrvatskom Dragovoljcu i Dubravi te sam naposljetku završio u ambicioznom Rudešu s kojim smo osvojili ligu i izborili igranje u najvećem rangu hrvatskog nogometa – naveo je.

Na pitanje kako gleda na SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu odgovorio je da je prema njegovom viđenju domaća liga nažalost u malom padu u odnosu na razdoblje od prije tri ili četiri godine.

– Mana domaće lige je svakako nedostatak, odnosno zastarjela infrastruktura i šteta je da puno stranih igrača zauzima mjesta našim mladim dečkima koji su budućnost hrvatskog nogometa – mišljenja je Srbljinović.

Spomenimo da je Rudeš trenutno na začelju tablice, a Srbljinović je komentirao ovu situaciju.

– Nažalost, stanje na tablici je takvo kakvo je i svakako da to sve utječe i na našu igru. Mišljenja sam da smo trebali prema prikazanome kroz cijeli dosadašnji dio sezone osvojiti više bodova i da smo trebali biti i više nego konkurentni u borbi za opstanak, ali danak neiskustvu na početku sezone i ne igranje na domaćem terenu je utjecao da je situacija drugačija – zaključio je.

Ustupio Tomislav Srbljinović.
Slušaj uživo
zatvori