Subota, 27. travnja 2024.

[DARIVANJE] Predstava ‘Mi o vuku’ dolazi u Domoljub, znamo tko će uživati

Poznati su novi termini predstave “Mi o vuku”. Bit će izvedena 7. ožujka u 16:30 i 18 sati u dvorani Domoljub.

Portal Drava.info dvoje čitatelja daruje s po dvije ulaznice za izvedbu u 16:30. Dobitnice su Ivana Žufika i Kristina Rozman, a upute smo vam poslali u inbox.

O predstavi: U ovoj predstavi – mjuziklu za djecu najmlađi će upoznati vuka u potpuno novom svjetlu. Vuk pjeva, pleše i glumi. On nije samo negativac, on je žrtva krivih prosudbi, nesretnih okolnosti i ljudi koji mu nikad nisu dopustili da ispriča svoju životnu priču. Dođite i doznajte tko je vuk i kako je zapravo izgledao njegov susret s Crvenkapicom, sedam kozlića i tri praščića.

Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja diljem Lijepe naše nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u tv show-ovima.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja ,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Produkcija: B-Glad produkcija
Tekst: Igor Weidlich
Režija: Robert Bošković
Igraju: Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan
Glazba: Bojan Jambrošić
Trajanje: 45 minuta
Uzrast: 3+

Dvorana Domoljub
7. ožujka 2024. (četvrtak) u 16:30 i 18:00 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od 7:00 do 15:00 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 2,50 eura. Ulaznice koje su kupljene za 9.2. vrijede i za ovu izvedbu (ne radimo zamjene termina podignutih ulaznica).

Draga publiko, naša dvorana ima ograničen broj sjedećih mjesta, a za neke programe postoji velik interes stoga vas lijepo molimo da vodite računa o svojim rezervacijama te na vrijeme podignete ulaznice. Znamo da postoje situacije zbog kojih trebate otkazati rezervacije stoga molimo da nas obavijestite kako bi mogli prepustiti svoje mjesto u publici nekom drugom o omogućili mu da uživa u programu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

zatvori