Subota, 27. travnja 2024.

[DARIVANJE] Na Relax kids radionicama vaša djeca će naučiti kako se opustiti, koncentrirati i potaknuti kreativnost, znamo tko je dobitnik članarine za tri mjeseca programa

Kristinka Blažek promovira radosti života kao life coach od 2015. godine i to kroz motivaciju, pisanje, održavanje radionica i kao podrška u osobnom razvoju kroz savjetovanja i individualne razgovore.

Pisala je kolumne o temi roditeljstva i odgoja za Udrugu Atma te za jedan lokalni portal. U suradnji s Udrugom Kolajna ljubavi također je radila i s djecom s teškoćama u razvoju u Zagrebu.

– Završila sam obuku za Relax kids trenera i time sam ujedno jedini licencirani trener u našem kraju. Danas se djeca zbog prevelikih očekivanja, obveza i pritiska ne znaju opustiti i često nemaju vremena za igru i kvalitetno slobodno vrijeme. Mnogo vremena provode na internetu, što okupira svu njihovu pažnju, a često im nekvalitetan sadržaj oduzima kreativnost i koncentraciju te na neki način kao da zaboravljaju svoje prirodne talente – poručila je Kristinka.

Na Relax kids radionicama kombiniraju se igre u sedam koraka, što je vrlo dinamično i veselo. Djeca kroz zabavu i igru uče kako se umiriti, koncentrirati i opustiti. Radionice uključuju vježbe i igre za podizanje energije, poticanje kreativnosti i mašte, razvijanje svjesne pažnje, svjesnost o sebi i drugima, poštovanje, samopouzdanje, opuštanje i osjećaj potpune smirenosti.

Relax kids program je 2001. godine osmislila Marneta Viegas u Velikoj Britaniji, gdje je program testiran tri godine i dobio je ocjenu “izvanrednog”. Misija programa je da djeci i mladim ljudima (od tri do 17 godina) i njihovim roditeljima kroz radionice i materijale pruže pomoć i podršku kako bi se lakše nosili sa svakodnevnim izazovima i kako bi bili smirene i samouvjerene osobe. Ovaj program pomogao je u podršci djece sa posebnim potrebama, poremećajima pažnje, anksioznošću, agresijom, niskim samopoštovanjem i slično.

Trenutno su u tijeku upisi u tromjesečni program Relax kids radionica za djecu u dobi od sedam do 10 godina. Isto tako, moguće su i individualne radionice za djecu i mlade u dobi od sedam do 17 godina. Mjesto održavanja radionica su Gradski bazeni Cerine.

Uvodna radionica za djecu i roditelje održat će se 26. veljače u 19 sati na već spomenutoj lokaciji. Prijave se zaprimaju do 23. veljače, a za upise i više informacija možete se javiti na Facebook stranicu BudiTi, email: [email protected] ili na broj 099/194-2378.

Jednom čitatelju poklanja članarinu za tri mjeseca programa. Dobitnica je Martina Sambol, a upute smo vam poslali u inbox.

zatvori