Petak, 26. travnja 2024.

[DARIVANJE] Izvor užitka i okusa: Imanje Vidova suza obilježava 10 godina beskompromisne kulinarske tradicije, znamo tko je dobitnik velike plate sa suhomesnatim proizvodima

U okolici Koprivnice, samo tri kilometra udaljeno od središta grada, smješteno je jedinstveno imanje Vidova suza koje već 10 godina pruža izvanredne ugostiteljske usluge za organizirane proslave, događaje i različite evente.

Ovo očaravajuće imanje prostire se na tri rali zemlje, gdje se, osim čarobnog prostora za događanja, uzgaja i jedan ral povrća. Jedno od posebnih obilježja imanja su bogatstvo voćnjaka i vinograda koji krase njegovu okolicu. Iz imanja Vidova suza ističu kako s ponosom proizvode raznovrsne rakije od kruške, šljive, tropice i marelice, s posebnim naglaskom na aromatičnu breskvu i 12 vrsta likera od raznovrsnih cvjetova i voća. Njihovi vinogradi donose im predivna vina raznih sorti, uključujući graševinu, rajski rizling, muškat ottonel na koji su posebno ponosni, frankovku i cabernet sauvignon. Ova vrhunska vina nagrađivana su na brojnim izložbama, kako unutar Koprivničko-križevačke županije, tako i izvan nje.

No, imanje Vidova suza ne obilježavaju samo vinogradi i voćnjaci. Ono je i gastronomski raj koji nudi domaću hranu pripremljenu na tradicionalan način.

– Naša kuhinja uključuje peku, ražanj, krušnu peć, roštilj i mnoge druge specijalitete.
Uz to, nudimo raznovrsne domaće juhe poput kokošje, goveđe i juhe s gljivama. Kad dođe vrijeme za desert, tu su domaći štrukli sa sirom, jabukom, hajdinskom kašom te zlevanka. Ponosimo se i širokom paletom domaćih proizvoda, uključujući kosanu mast, sirne namaze s domaćom pogačom i svinjske suhomesnate proizvode iz vlastite proizvodnje. Naši sirevi, pripremljeni od mlijeka iz obližnje farme, dodatno obogaćuju ponudu, čineći ju neodoljivom – poručili su iz Vidove suze.

Posebna pažnja na imanju posvećuje se izvorima domaćeg mesa, uvijek s ciljem da  gosti uživaju u najkvalitetnijim okusima. Ako se vlastite zalihe ne pokažu dovoljnima, surađuje se s poljoprivrednicima iz obližnjih sela kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta svakog jela.

Uz sve to, u ponudi se nalazi i usluga pečenja, catering i sad već popularne “Vidova suza plate za van”.

Imanje Vidove suza donosi još jednu ekskluzivnu pogodnost. Sada, u tjednu, postoji mogućnost organizacije ručkova po narudžbi uz prethodnu najavu. Ovo je prilika za sve koji žele okusiti njihove specijalitete u mirnom ambijentu imanja, bilo da su u pitanju poslovni ručkovi, obiteljska okupljanja ili jednostavno uživanje u vrhunskoj hrani i prirodi.

S obzirom na 10 godina uspješnog poslovanja, imanje Vidova suza želi ne samo proslaviti, već i podijeliti radost s vjernim gostima. Jednom sretnom čitatelju daruju jednu veliku platu sa suhomesnatim proizvodima kako bi izrazili zahvalnost onima koji su doprinijeli njihovom uspjehu. Dobitnica je Ivona Bogadi, a upute smo vam poslali u inbox.

Domaćini Vidove suze žele  stvoriti prostor gdje gosti uživaju u neponovljivim okusima, opuštenoj atmosferi i tradicionalnim jelima koja bude sjećanja za cijeli život.

Možete ih pronaći na adresi Rudarska 8, Draganovec, a za sve informacije i narudžbe možete ih kontaktirati na broj 091 585 1414 ili 098 192 4803.

Dobrodošli na imanje Vidova suza – mjesto gdje gastronomska umjetnost susreće prirodnu ljepotu.

zatvori