Četvrtak, 27. lipnja 2024.

[DARIVANJE] Hostel Borik i portal Drava.info poklanjaju večeru za dvoje povodom Valentinova, znamo tko će uživati

U prirodnom i mirnom okruženju Park šume Borik, smjestio se Hostel Borik – savršen izbor za sve putnike koji traže ugodno, udobno i prirodno konačište, vrhunski gastronomski doživljaj te rekreativne i pustolovne sadržaje po pristupačnim cijenama.

Udaljen svega 10-ak minuta hoda od strogog centra grada, hostel je izvrsna polazišna točka za istraživanje turističkih atrakcija grada Đurđevca – srednjovjekovna utvrda Stari grad, ZOO Hrvatska Sahara, čudesni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci te brojnih drugih zanimljivosti koje Đurđevac i njegova okolica nude.

Daniela Golubić Vrabec, voditeljica hostela i koordinatorica grupnih dolazaka, naglasila je kako hostel nudi raznolike smještajne opcije koje odgovaraju svakom putniku.

– Od privatnih soba do zajedničkih spavaonica, imamo nešto za svakoga. Sobe su prostrane, čiste i opremljene svim osnovnim sadržajima kako biste se osjećali kao kod kuće. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi pristup i zajednički prostor za druženje – pojasnila je.

Cijene smještaja u Hostelu Borik pristupačne su svakom putniku, pružajući izvanredan odnos cijene i kvalitete.

– Uz to, redovito nudimo posebne ponude i popuste kako bismo vaš boravak učinili još povoljnijim. U našem restoranu uživat ćete u autohtonoj domaćoj kuhinji s bogatim izborom jela. Naš ugodan ambijent stvara savršenu atmosferu za svaku prigodu, bilo da se radi o korporativnim događanjima, team-buildinzima, tematskim partyjima, proslavama ili rođendanima, a naš ljubazan i profesionalan tim učinit će sve da vaš boravak postane nezaboravan doživljaj – konstatirala je.

Kapacitet smještajnog dijela hostela je 45 ležajeva, dok restoran može ugostiti do 100 gostiju.

– Osim smještajnih kapaciteta i autentične domaće kuhinje gostima nudimo personalizirane usluge i prilagođavanje potrebama gostiju, organizaciju posjeta atrakcijama grada i okolice, škole u prirodi, organizacije proslava, tematskih večera, radionica i team buildinga, a u prirodnom okruženju hostela nudimo niz rekreativnih, pustolovnih i team building sadržaja za djecu i odrasle – zaključila je Golubić Vrabec.


Hostel Borik i portal Drava.info povodom Valentinova daruju jednog čitatelja 16. veljače s večerom za dvoje, a sretni dobitnik je Ivan Friščić. Upute smo vam poslali u inbox.

zatvori