Nedjelja, 28. travnja 2024.

Željko Bebek ususret koprivničkom koncertu: Veliki koncerti su sami po sebi dobra inspiracija, veselim se ovom nastupu, publika je uvijek odlična

Živuća legenda glazbene scene ovih prostora Željko Bebek Valentinovo i 50 godina glazbene karijere proslavit će velikim koncertom u Koprivnici.

– Koprivnica mi je oduvijek bila jako draga, a posebno zadnjih godina otkako sam tu imao prekrasne, velike koncerte i predivnu publiku. Jedva čekam i radujem se tom koncertu u Koprivnici – rekao je Bebek uz kojeg kao prateći vokali nastupaju i dvije Koprivničanke – Romana Pavliša i Helena Hraščanec.

Kako kaže, kad god organizira neki veći koncert uvijek ih zamoli da pronađu vremena i prostora da mu se pridruže na pozornici.

Snimio Marko Posavec.

– Moj bend je sjajan bend sastavljen od dobrih glazbenika, ali glavna osoba pored mene na pozornici je moj sin Zvonimir. On će biti i u Koprivnici i jako se raduje tom koncertu. Svaki otac kad ima uspješnu suradnju sa svojom djecom i kad rade sličan ili isti posao mora biti zadovoljan. Izuzetno sam zadovoljan s obzirom na to da je Zvone već odavno pokazao interes za glazbu pa je onda učinio dosta toga na svojoj edukaciji i nastupima stječe iskustva koja će mu kroz život trebati. Uvijek se nastoji predstaviti u najboljem svjetlu i to mu polazi za rukom i zbog toga mi je jako drago. Naša suradnja je nešto najljepše što se meni u mojoj karijeri desilo i zbog toga sam jako ponosan, raspoložen i inspiriran za ono što nas u bliskoj budućnosti očekuje – objasnio je Bebek.

Napomenuo je kako se jako raduje koprivničkom koncertu.

– Veseli me publika u Koprivnici jer uvijek lijepo reagira i na glazbu i na izbor pjesama. Uvijek se potrudimo dati i nešto novo, ali se na neki način podsjetimo i na moje proteklo vrijeme u karijeri. Ima svega lijepoga i nadam se da će publika opet biti zadovoljna – kazao je Bebek.

Ova godina bit će ispunjena nastupima, očekuje se izlazak nekoliko singlova, ali i novi album koji priprema sa svojim sinom. S obzirom na to da ima jako intenzivan raspored, upitali smo ga i kako se odmara i puni baterije između putovanja i koncerata.

– Veliki koncerti su sami po sebi dobra inspiracija i ne odnesu zapravo previše snage. Puno je napornije putovanje nego sam koncert. Siječanj i ljetne mjesece koristimo za odmor na kojem punimo baterije – zaključio je Bebek.

Tekst pripremili Bojan Horvat i Adela Zember Antolić.

zatvori