Nedjelja, 12. svibnja 2024.

Volonteri koprivničkog Crvenog križa prikupili 73 kilograma prehrambenih proizvoda za Socijalnu samoposlugu

U organizaciji volontera Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica održano je prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu.

U prvoj ovogodišnjoj akciji građani su donirali ukupno 73 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i pet komada higijenskih potrepština, dok su volonterke uključene u program dijelile i letke s popisom potrebnih proizvoda, poručili su iz Kluba umirovljenika Crvenog križa Koprivnica.

Zahvaljujući donacijama koprivnički Crveni križ će u idućim danima pripremiti humanitarne pakete pomoći za sugrađane slabijeg materijalnog stanja.

– Pozivamo sve koji su u mogućnosti da sudjeluju u budućim akcijama, a sljedeća je već ove subote u Koprivnici. Donacije u trgovačkim centrima prikupljaju volonteri okupljeni kroz naš program “Podravski humanitarci” koji je usmjeren na osobe starije životne dobi – ističu.

Donacije građani mogu i osobno donijeti u prostorije Crvenog križa u Herešinskoj ulici 33 radnim danom od sedam do 15 sati, a novčani iznos može se uplatiti na žiro račun IBAN HR9223860021100510465.

Dodajmo kako se pomoći može i volontiranjem, odnosno prijavom na broj 048/642-193.

zatvori