Petak, 3. svibnja 2024.

Valentinovo na Cerinama i put oko svijeta u dvoje kroz mirise, okuse i zvukove egzotičnih svjetskih bisera

Bazeni Cerine ove vas godine povodom Dana zaljubljenih vode na put oko svijeta kroz mirise, okuse i zvukove egzotičnih svjetskih bisera.

Romantično putovanje odvijat će se kroz četiri različite destinacije s pripadajućim pilingom, aromaterapijom i posebno odabranom glazbenom podlogom. Svaki ulazak ima svoju priču i pojašnjenje odabranih elemenata koji će vas opustiti i omogućiti vam da s voljenom osobom zakoračite u neotkriveni svijet osjetila.

Na samo Valentinovo, odnosno 14. veljače od 17 do 22 sata program za dvoje uključivat će piće dobrodošlice, masažu od 15 minuta, dnevnu ulaznicu za bazen, sauna program, opuštanje u Relax zoni uz osvježavajuće napitke, čajeve, zalogajčiće i voće te hladnu kupku po cijeni od 65 eura.

Sauna program uključuje ulazak Mediteran i piling sol i ružmarin te eterična ulja limun i bergamot, zatim ulazak Egipat koji uključuje piling šećer i med te eterično ulje cedar i bor. Treći ulazak je Indija i piling od smeđeg šećera, cimeta i sandalovine, eterično ulje cimet i naranča te bonus vođena vježba disanja. Četvrti ulazak je Kuba s pilingom od šećera, kore i soka od naranče uz led te eterično ulje kristali mente.

Dodajmo kako je broj sudionika ograničen pa je važno osigurati svoje mjesto na vrijeme. Informacije i rezervacije dostupne su na broj 048/240-570 ili putem e-maila [email protected].

Izvor: Bazeni Cerine
zatvori