Nedjelja, 5. svibnja 2024.

TRANSFERI U TEHNIČARU U klub stigli Brcković, Radotović i Dlesk, otišli Kovačić i Ovnić

Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca koji je prvi u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica predstavio je pojačanja za nastavak prvenstva.

U klubu tako ističu da je u Cvetkovec stigao Nino Brcković i to iz Nogometnog kluba Koprivnica.

– Sretan sam što dolazim u klub poput Tehničara koji je favorit u gotovo svim utakmicama, a to pokazuju i uspjesi posljednjih nekoliko sezona. Dolazim željan dokazivanja i pobjeda! Jedva čekam početak zimskih priprema da se upoznam s novim suigračima – rekao je Brcković za Facebook stranice Tehničara.

Novi igrač Tehničara je i Marko Radotović koji je također branio boje Koprivnice, odnosno bio je kapetan.

– Prije svega zahvalio bih se svom dosadašnjem klubu gdje su svi postupili fer i korektno te me podržali da se okušam u Tehničaru. Na Stari breg dolazim željan dokazivanja s puno pobjeda. Vjerujem da ću se dobro uklopiti u redove Tehničara gdje ću dijeliti svlačionicu s ponajboljim igračima naše županije! Jedva čekam početak zimskih priprema da se upoznam sa svim novim suigračima – poručio je Radotović.

Goran Dlesk također je novi igrač Tehničara, a pristiže iz Nogometnog kluba Pregrada.

– Dolazim u Tehničar željan dokazivanja te osvajanja trofeja, a smatram da je ovo idealna sredina za postići velike stvari. Znam o kakvom se klubu radi još iz vremena kad sam nastupao za Radnik iz Križevaca i vjerujem da ću se dobro uklopiti te dosta toga pridonijeti klubu – kazao je Dlesk.

Kad je pak riječ o odlascima, klub je napustio Lovro Kovačić koji se odlučio vratiti u Mladost iz Koprivničkih Bregi, dok se Jurica Ovnić vraća u Omladinac iz Herešina.

zatvori