Subota, 4. svibnja 2024.

TKO ĆE BITI KANDIDAT ZA ŽUPANA? Golubić: SDP ima dobar kadar, a ja moram biti najspremniji preuzeti tu odgovornost

Nakon superizborne 2024. godine u kojoj će se održati izbori za Europski parlament, za Hrvatski sabor i predsjednički izbori, u 2025. na red dolaze lokalni.

U koprivničko-križevačkom SDP-u već razmišljaju o kandidatima za župana, no s imenima još uvijek ne žele izaći u javnost.

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Tomislav Golubić uoči jučerašnjeg SDP-ovog skupa pod nazivom “Borba za dostojanstvo” istaknuo je da je upravo njihova stranka najjača u našoj županiji.

>> FOTO Održava se skup županijskog SDP-a, Jakšić: Blokirana je izgradnja brze ceste, a dobri smo kad treba doći i uzeti ono što ljudi ovdje stvore

– Što se tiče imena kandidata za župana, znat ćete ga na vrijeme. Imamo jako puno dobrih kadrova koji su spremni preuzeti tu funkciju i koji su spremni kandidirati se, a ja kao predsjednik županijske organizacije smatram da imam najveću odgovornost i da moram biti prvi najspremniji preuzeti tu odgovornost. Nakon što županijski odbor donese takvu odluku, bit ćete obaviješteni – zaključio je Golubić.

zatvori