Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

SLUŽBENO JE Hoxha potpisao za Dinamo: Koprivnica će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju

Sada već bivši nogometaš Slaven Belupa Arber Hoxha novi je igrač zagrebačkog Dinama.

I službeno su to večeras potvrdili iz Slavena i dodali kako je riječ o jednom od najvećih transfera u povijesti koprivničkog prvoligaša.

– Sada već bivši krilni napadač naše momčadi u Koprivnicu je stigao u veljači 2022. godine, a od tada je ukupno upisao 65 nastupa u dresu Slaven Belupa. U strijelce se upisao 12 puta, 11 puta u prvenstvu i jednom u Kupu, a neki od pogodaka bili su zaista impresivni. Osim kao strijelac, iskazao se i kao asistent. Ukupno je upisao sedam asistencija – podsjetili su u Slavenu.

Po zadnji put za klupske stranice Slavena oglasio se i sam Hoxha.

– Prije svega, hvala Nogometnom klubu Slaven Belupo koji me prihvatio u, za mene, teškim nogometnim trenucima. Način na koji su se svi odnosili prema meni tijekom mog boravka u klubu je bio zaista prekrasan i to nikada neću zaboraviti. Nadam se da sam se svojim zalaganjem na utakmicama i svakom treningu barem dijelom odužio za sve, a na ovaj transfer gledam kao na nagradu i za mene i za Slaven Belupo. Koprivnica će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju i uvijek ću se tu rado vraćati. Hvala svima u klubu i gradu što su mi omogućili da se osjećam kao da sam kod kuće. Sretno, Slavene – rekao je Hoxha po odlasku iz kluba.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom nije skrivao ni direktor koprivničkog kluba Aleksandar Aleksovski.

– Zaista sam ponosan što je Slaven Belupo ostvario još jedan veliki transfer, već treći u kratkom razdoblju. Čestitam Arberu na velikom transferu, smatram da je to zaslužio svojim prezentacijama i ponašanjem na terenu, ali i ponašanjem izvan njega. Želim mu sreću u nastavku karijere – zaključio je Aleksovski.

zatvori