Utorak, 7. svibnja 2024.

Slaven Belupo poražen od Istre u finalu Arena kupa

Nogometaši Slaven Belupa upisali su poraz od Istre 1961 rezultatom 2:1 u finalu 10. Arena kupa u Medulinu te su osvojili drugo mjesto.

– Naša je momčad u prvom poluvremenu bila “protiv vjetra” pa je razviti igru bilo gotovo nemoguće. Veliku priliku imao je Mioč u 16. minuti nakon lijepe akcije po desnoj strani, no njegov udarac otišao je tik pokraj vratnice. Puljani su u vodstvo stigli preko Ercega u 30. minuti nakon greške naše obrane, a na 1:1 je izjednačio u 43. Mioč koji je s 12 metara pogodio ispod golmana Istre. Do kraja poluvremena Puljani su došli do 1:2 pogotkom Ćalušića – napominju u klubu.

Dodaju da je u nastavku susreta koprivnička momčad pokušala doći do novog izjednačenja, a najbliže pogotku bio je Pllana čiji je udarac glavom otišao pokraj vratnice.

– Na kraju, Istra je slavila i osvojila turnir, dok ga je naša momčad završila kao drugoplasirana. Slavenaši se danas vraćaju u Koprivnicu, a od ponedjeljka počinju završne pripreme za utakmicu s Varaždinom koja će se u petak igrati s početkom u 17 sati – zaključuju u klubu.

zatvori