Subota, 27. travnja 2024.

Saša Grubačević ostaje predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice: Kupit ćemo novu sportsku opremu, održati radionice i pokazne vježbe…

Na ovotjednoj izbornoj skupštini Saša Grubačević je ponovno izabran za predsjednika Škole nogometa Grada Koprivnice.

Tajnik ostaje Zoran Ban, a tehnički direktor Krešimir Belčić. Sva trojica izabrana su jednoglasno. Pridruženi član Škole nogometa postao je NK Zagorec iz Koprivnice.

U Upravni odbor izabrani su Marko Potroško kao dopredsjednik, Krešimir Belčić kao tehnički direktor, Mario Perković kao predstavnik Grada Koprivnice, Zoran Jozić kao predstavnik suosnivača NK Koprivnice, Marko Hrastić kao predstavnik pridruženog člana NK Starigrad i Kristijan Valent ispred pridruženog člana NK Zagorec.

Za nove članove skupštine izabrani su Zoran Kurcinak ispred suosnivača NK Koprivnice, Tomislav Jembrek ispred suosnivača NK Močile, Mateo Jušić ispred pridruženog člana NK Starigrad te Ivan Gjurašin, Dejan Čokonaj i Dalibor Buzina ispred pridruženog člana NK Zagorca. Ostali članovi ostaju nepromijenjeni sukladno Organizacijskoj shemi, a prijedlog je prihvaćen jednoglasno.

Financijsko izvješće za 2023. godinu prihvaćeno je jednoglasno, a donijeta je i o odluka po kojoj se određuje visina mjesečne članarine u iznosu od 20 eura. Usvojen je i prijedlog novog statuta, kao i financijski plan rada za 2024. te projekcija plana za 2025. godinu. Skupština je također jednoglasno prihvatila Plan i program rada za 2024. godinu.

Predsjednik Saša Grubačević izvijestio je kako je u članstvu 257 djece, a od toga je 70 novih od prošlog ljeta, nakon Capronca Cupa i Kids Daya.

– Odobren nam je i projekt protiv nasilja u vrijednosti 13.000 eura kojeg financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Održat ćemo radionice i pokazne vježbe te kupiti sportsku opremu. Formirat ćemo identitet škole s Jako opremom, a sa Slavenom Belupom nastavljamo suradnju u vidu razmjene igrača. Na regiji smo imali dvije generacije, ove godine planiramo ih pet. Bili smo uspješni na turnirima te u Županijskom kupu. Članstvom u našoj školi korist imaju i klubovi zbog ulaganja u infrastrukturu za seniore i mlade, rasvjetu, lopte i ostalu opremu potrebnu za rad – rekao je između ostalog Grubačević.

Izvor: Škola nogometa Grada Koprivnice
zatvori