Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Podravkašice večeras u Rijeci igraju protiv Zameta, Obrvan: Želim ozbiljan pristup u nastavku naše serije uspješnosti

Nakon poduže pauze od domaćeg prvenstva, rukometašice Podravka Vegete vraćaju se obavezama u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene.

Podravkašice danas u 19:30 igraju 12. kolo sa Zametom u Rijeci, a svoje viđenje nadolazećeg susreta za klupske stranice dao je trener Podravke Ivica Obrvan.

– Želim ozbiljan pristup u nastavku naše serije uspješnosti u domaćem prvenstvu. U subotu također igramo sljedeće kolo na domaćem terenu protiv Splita. Suočeni smo i s ozljedom Tine Barišić i preokupacija nam je kako nadomjestiti njezin izostanak. Ove će nam utakmice u ovom kratkom predahu dobro doći do sljedeće utakmice Europske lige da se uigramo na poziciji lijevog vanjskog i da posložimo strategiju kako dalje pred nastavak preostala tri kola gdje imamo dobru šansu da izborimo četvrtfinale i nadam se da ćemo ostati na tom tragu – rekao je trener.

U sličnom tonu nastavila je Podravkašica Nikolina Zadravec.

– Moramo pristupiti maksimalno fokusirano. Mislim da sve proizlazi iz obrane pa moramo igrati čvrstu, kompaktnu i agresivnu obranu i iz nje vući u leđa te zabijati što više lakih golova. Mislim da smo sve svjesne i znamo što nam je cilj, a to su Kup i prvenstvo. U ovim utakmicama moramo ići iz utakmice u utakmicu i svaka odraditi svoje da bismo se svakim novim bodovima približile našem cilju – zaključila je.

zatvori