Subota, 27. travnja 2024.

Podravkašica Tina Barišić uspješno operirana, sada slijedi proces oporavka

Podravkašica Tina Barišić koja se ozlijedila u posljednjim minutama utakmice protiv norveškog Storhamara, uspješno je operirana.

Naime, nakon utakmice Barišić je prevezena u bolnicu gdje je obavljen rendgen te je u tjednu nakon ozljede napravljena i magnetna rezonanca koljena.

>> Podravkašica Tina Barišić morat će na operaciju, Obrvan: Velik je to udarac za klub, u ovom trenutku ona je jedna od najvažnijih igračica

– Utvrđeno je kako je prilikom ozljede došlo do rupture prednjeg križnog ligamenta i nepotpune rupture medijalnog kolateralnog ligamenta uz kontuzije lateralnog kondila femura i stražnjeg dijela lateralnog kondila tibije – poručili su iz kluba.

Nakon svih obavljenih pregleda prema protokolu medicinskog tima dogovoren je i termin operacije te je Barišić operirana u Specijalnoj bolnici sv. Katarina u ponedjeljak, dok je jučer puštena iz bolnice.

– Operirao ju je dr. Eduard Rod, a operacija je prošla uspješno. Tini sada slijedi proces oporavka o kojem ćemo izvještavati. Našoj Tini želimo što uspješniji i brži oporavak te povratak na teren – zaključili su.

zatvori