Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Općina Koprivnički Ivanec prošle godine iz javnih poziva i natječaja ostvarila 766.670 eura prihoda: To je najveći uspjeh u povijesti općine

Općina Koprivnički Ivanec je u 2023. godini ukupno ostvarila 766.670,27 eura prihoda putem raznih javnih poziva i natječaja.

U Općini tako podsjećaju da su putem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti za izgradnju dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu osigurali sredstva u iznosu od 544.694,41 eura, a kao važnu stavku istaknuli su i rekonstrukciju sportskog objekta u Koprivničkom Ivancu u iznosu od 17.613,67 eura. Sredstva za ovaj projekt su osigurana od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, ističu.

Uz to, od Ministarstvo financija na ime funkcionalnog spajanja Dječjeg vrtića Vrapčić ostvaren je iznos od 19.677,54 eura, od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za sufinanciranje predškolske djelatnost iznos od 26.862,00 eura, a od istog ureda i iznos od 14.029,09 eura za nabavu novih sprava za dječje igralište kod postojećeg dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu.

Sredstva su osigurana i za izgradnju nogostupa u Ulici Braće Radić u Koprivničkom Ivancu, spajanje sportskog objekta u naselju Botinovec, izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu, dezinsekciju komaraca, projekte “Zaposli pa pomozi 3” i “Pomoć je moć 2″…

– Sve to smatramo velikim uspjehom, najvećim do sada u povijesti općine, ali i velikim poticajem za daljnji rad – zaključuju u Općini Koprivnički Ivanec.

zatvori