Subota, 4. svibnja 2024.

KOPRIVNIČKI FAŠNIK Maškare će zavladati središtem grada, otvorene prijave za sudjelovanje

Otvorene su prijave za Koprivnički fašnik, najkreativniju, najšareniju i najluđu gradsku povorku prepunu malih i velikih maškara.

Koprivnički fašnik održat će se 10. veljače, a vesela fašenska povorka krenut će u 11 sati od Doma mladih nakon što se formiraju dječje i odrasle skupine, poručili su iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Ubrzo nakon toga, već u 11:11 počet će Fašenske špelancije predstavljanjem skupina na središnjem Zrinskom trgu te suđenjem Fašniku – krivcu za sve nedaće u prethodnom razdoblju. Za kraj programa Koprivničkog fašnika maškare će predati ključeve Grada koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću čime će se simbolično označiti kraj špelancija.

Važna informacija je svakako da su prijave sudionika u tijeku, a svi zainteresirani putem e-maila [email protected] mogu se javiti Turističkoj zajednici grada Koprivnice.

– Razbudite svoju maštu i kreirajte kreativne kostime, iz ormara izvucite šarene odjevne kombinacije i vidimo se na Zrinskom trgu, veselja na Koprivničkom fašniku zasigurno neće nedostajati – zaključili su u turističkoj zajednici.

zatvori