Nedjelja, 29. rujna 2024.

Jurica Karan s Catanijom osvojio naslov prvaka Italije u futsalu za osobe oštećena sluha: U završnici smo pokazali najbolju igru i zasluženo slavili

Jurica Karan, nogometaš đurđevačkog Graničara i član Gradskog društva osoba s invaliditetom grada Đurđevca, ostvario je zapaženi rezultat u futsalu.

Naime, Karan je i član Hrvatske futsal reprezentacije za osobe s oštećenim sluhom, a sjajni rezultati koje je ostvario osigurali su mu poziv u Italiju gdje je s ekipom Catanije osvojio naslov prvaka Italije za osobe oštećena sluha.

– Sretan sam zbog toga. U završnici smo pokazali najbolju igru i zasluženo smo osvojili naslov prvaka Italije. Drago mi je vidjeti koliko su gluhe i nagluhe osobe složne, snažne i cijenjene u Italiji i mogu samo poželjeti da će jednog dana tako biti i u Hrvatskoj – istaknuo je Jurica koji se upisao na listu strijelaca i dao velik doprinos pobjedi.

Dodajmo kako su u sastavu Catanije nastupila još dva Hrvata, odnosno Anton Lalić i Josip Jakovljević koji su također članovi Hrvatske reprezentacije gluhih i nagluhih osoba.

Slušaj uživo
zatvori