Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Ivan Begović novi je član Tragova: Prvi nastup već sam odradio, ali čeka me još puno posla

Ivan Begović novi je član grupe Tragovi, a svirat će bas gitaru.

Ovaj talentirani mladić dolazi iz Đurđevca, a zamijenit će Darija Horvatića koji je 10 godina bio basist benda. Naime, Ivan se glazbom bavi već dugo te je bio član i nekoliko tamburaških sastava.

– S 11 godina krenuo sam svirati u školskom tamburaškom orkestru. Nakon toga sam se upisao u kulturno-umjetničko društvo i tu sam proveo pet godina. Svoj prvi sastav imao sam s 15 godina, a zvali smo se Bolji život. Nakon toga, s nekih 17 godina počeo sam svirati u Tamburaškom sastavu Dangube i tu sam svirao devet godina – kazao nam je Ivan.

U novoj ulozi još uvijek se pokušava pronaći, a već je odradio i prvi nastup.

– Mogu vam reći da nije bilo baš lako jer sam bas gitaru počeo svirati tek prije par mjeseci tako da imam još dosta posla što se tiče vježbanja i skidanja repertoara. Još nisam možda niti svjestan što me sve čeka i imam dosta posla. Prvi nastup je prošao stvarno super, a došlo je i dosta mojih prijatelja pa su me podržali. Lijepo je to i ugodno iskustvo – rekao je Ivan.

Tragovi će s pridruživanjem Ivana zasigurno dobiti novi zanos u zvuku, a nas je zanimalo što je sve u planu za ovu godinu.

– Koliko sam upoznat imat ćemo jednu novu pjesmu koja je trenutno u izradi. Naš klavijaturist Dominik trenutno se bavi time, a cilj je svirati što više, tu su svadbe, koncerti i gaže – zaključio je.

zatvori