Petak, 17. svibnja 2024.

Grbin, Lalovac i Ahmetović danas dolaze u Koprivnicu, govorit će na skupu županijskog SDP-a

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin, politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović i saborski zastupnik Boris Lalovac danas dolaze u Koprivnicu.

Naime, u Domu mladih u 18 sati održat će se skup SDP-a Koprivničko-križevačke županije pod nazivom “Borba za dostojanstvo”, a uz Grbina, Ahmetović i Lalovca na skupu će govoriti i saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Tomislav Golubić.

– Pravo na dostojanstvo je univerzalno pravo koje pripada svakoj osobi. Borba protiv siromaštva, svakog oblika mržnje, diskriminacije i nejednakosti su nužan dio zaštite ljudskog dostojanstva za što se SDP zalaže i što svojim politikama želi ostvariti. U inflaciji se društveni jaz između bogatih i siromašnih još više produbio, a HDZ-ova Vlada ne čini dovoljno kako bi se s problemom adekvatno uhvatila u koštac. Zato je borba za očuvanje ljudskog dostojanstva temelj SDP-ovih politika za naredno razdoblje – naveli su u Županijskoj organizaciji SDP-a Koprivničko-križevačke županije.

zatvori