Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO U Pizzeriji Grof počeli Dani baranjske kuhinje, uživa se u nezaboravnom spoju okusa i tradicije

U koprivničkoj Pizzeriji Grof danas su počeli Dani baranjske kuhinje.

Viktor Tašić, vlasnik Didinog Konaka iz Baranje, na domjenku je tako predstavio specijalitete kuhinje Didinog konaka koji očekuju sve zainteresirane ovog i sljedećeg vikenda.

Uz nezaboravan spoj okusa i tradicije, dok kuhari Pizzerije Grof udružuju snage s kuharima Didinog Konaka iz Baranje, okupljeni večeras uživaju i u nastupu tamburaša Trio 100% koji će potrajati do 23 sata, a sutra će se ljubitelji gastronomije moći družiti uz note Tamburaškog sastava Mjesečina (od 18 do 23 sata).

Na dlanu Kopačkog rita, uklopljen u staru arhitekturu tog kraja, uz svu ljepotu i bogatstvo, svoje mjesto pod baranjskim suncem pronašlo je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Didin konak vlasnika i voditelja Viktora Tašića, poznato po starinskim domaćim jelima, ribljim specijalitetima i neodoljivim pikanterijama začinjenih jela baranjskog kraja!

U najpoznatijim jelima slavonskih okusa moći ćete uživati u cjelodnevnom meniju Pizzerije Grof, baš kao to čine kuhari u gastronomskoj ponudi poznatog Didinog Konaka:

PRIDRUŽITE SE DANIMA BARANJSKE KUHINJE:

Petak/subota/nedjelja od 19. siječnja do 21. siječnja

Petak/subota/nedjelja od 26. siječnja do 28. siječnja

Dostupni specijaliteti baranjske kuhinje s potpisom Didin Konak.

*Zbog ranije pripreme jela, rezervacije su potrebne samo za narudžbe fiš paprikaša.

Svi ste pozvani okusiti najpoznatija jela Baranje, a kuhari Didinog Konaka očekuju vas s nestrpljenjem!

zatvori