Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO Tara Kereša i Dominik Sabolić postali prvaci Hrvatske u standardnim plesovima

Odlične rezultate ostvarili su plesači Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica na Prvenstvu Hrvatske u standardnim plesovima te bodovnom turniru koji su bili održani u Sesvetama proteklog vikenda.

Kako je istaknuto na Facebook stranici kluba, Tara Kereša i Dominik Sabolić postali su prvaci Hrvatske. Uz njih na prvenstvu Hrvatske nastupili su i Aleksandar Prosenjak i Nera Dombaj koji su osvojili četvrto mjesto, Vito Želimorski i Eva Krajina bili su šesti, Petra Sabolić i Gabriel Sebastian Sarapa osvojili su osmo mjesto dok su Jakov Jagar i Lucija Mesar bili 10. U pojedinačnoj konkurenciji Ella Oroz bila je četvrta, Vjekoslava Ferenčak 10., Vinka Maksimović 12., dok je Larisa Turković završila na 19. mjestu.

Na bodovnom turniru Petra Gelenđer osvojila je dva zlata, Ella Oroz dvije bronce, a u pojedinačnoj konkurenciji još su nastupili i Vinka Maksimović, Vjekoslava Ferenčak i Larisa Turković.

U konkurenciji parova Jakov Jagar i Lucija Mesar osvojili su zlato i srebro isto kao i Petra Sabolić i Gabriel Sebastian te Aleksandar Prosenjak i Nera Dombaj. Vinko Sabolić i Nika Posavec osvojili su srebro, a na turniru su za koprivnički klub još nastupili Vito Želimorski i Eva Krajina.

zatvori