Subota, 28. rujna 2024.

FOTO Podravkašice uvjerljive protiv Splita, Đelekovčan: Bila je to dobra priprema za nastavak domaćeg prvenstva i Europske lige

Očekivano uvjerljivu pobjedu ostvarile su rukometašice Podravka Vegete jučer na domaćem terenu.

S 30:13 svladale su Split 2010 u utakmici odigranoj u sklopu Prve hrvatske rukometne lige za žene. Sve Podravkine igračice iz zapisnika dobile su svoje minute na terenu.

– Čestitam curama na pobjedi i curama iz Splita na dobroj utakmici. Možda smo ušle malo lošije u igru, ali na kraju se sve posložilo. Bila je to dobra priprema za nastavak hrvatske lige i nadolazeće Europske lige. U srijedu nas očekuje utakmica protiv Koke na domaćem terenu, a za vikend idemo u Norvešku – rekla je igračica Tara Đelekovčan.

Izvor: RK Podravka Vegeta

– Nova očekivana dva boda, ali ovo je bila jedna uspavanka od utakmice u kojoj nije bilo tempa i nije bilo kako bih ja želio što se tiče same prezentacije igre i koristi od utakmice, prije svega u napadu. Malo nas je ovaj ritam, nakon europskih utakmica gdje smo bili maksimalno fokusirani, odmaknuo od hrvatske lige koja je, ruku na srce, osim nekih, manje izazovna – rekao je trener Ivica Obrvan.

Sada se okreću novim izazovima, dodao je.

– Pobijedili smo uvjerljivo i sve su igračice igrale zavidan broj minuta te se nitko nije povrijedio, što je najvažnije. Okrećemo se sljedećem tjednu kad imamo utakmicu s Kokom i teško gostovanje u Norveškoj – zaključio je trener.

Podravku, dakle, već u srijedu očekuje utakmica na domaćem terenu protiv Koke u 18 sati, dok ih u nedjelju čeka zahtjevno gostovanje u četvrtom kolu Europske lige u Norveškoj kod Storhamara.

Slušaj uživo
zatvori