Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Otvoren novi Robin market u Koprivnici na Taraščicama

U petak, 26. siječnja, otvoren je novi Robin market u Koprivnici na Taraščicama na adresi Trg slobode 6.

U blizini ovog marketa nalazi se Srednja škola Koprivnica, Obrtnička škola Koprivnica te Osnovna škola Đuro Ester pa bi nova Robin trgovina mogla biti usputna stanica đacima koji će u Robinu moći nabaviti sve za užinu, posebice dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, hot dogova, Robin sendviča i slično. Također, veliki naglasak je na širokom asortimanu hrane, pića i drugih kućanskih potrepština kako bi bile zadovoljene dnevne potrebe svakog kućanstva i susjeda koji žive u blizini.

Radno vrijeme novog Robin marketa koji se prostire na 70 metara kvadratnog prodajnog i moderno opremljenog prostora je od ponedjeljka do subote od 6:30 do 20:30 te nedjeljom od sedam do 14 sati.

– Drago nam je što smo stigli i na Taraščice te vjerujemo da će nas stanovnici ovog kvarta i ljudi koji njime prolaze dobro prihvatiti i svakodnevno koristiti mogućnost povoljne kupovine u ugodnom ambijentu novog Robin marketa. Također, idući tjedan otvaramo novu trgovinu u Herešinu te se iskreno radujemo novim prilikama kao i upoznavanju naših novih kupaca jer nam je njihova podrška najbitnija – Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina

Ako još niste stigli posjetiti novootvoreni market, pogledajte fotogaleriju s otvorenja.

zatvori