Subota, 4. svibnja 2024.

[DARIVANJE] Vesela predstava ‘Petar Pan’ u Domoljubu je rasprodana, znamo tko će uživati u predstavi

Vesela predstava “Petar Pan” u Domoljubu je rasprodana, a mi smo za vas osigurali ulaznice.

Jednom čitatelju darujemo dvije ulaznice, a sretna dobitnica je Ivana Savić. Upute smo vam poslali u inbox.

Produkcija: Kazališna družina “Ivana Brlić-Mažuranić”
Tekst: Prema bajci koju je napisao James Matthew Barrie
Režija: Matej Safundžić
Igraju: Andrija Krištof (Petar Pan), Matej Safunžić (Kapetan Kuka, sjena), Valentina Srnojević (Wendy) i Darija Vlajnić (gusar, sjena)
Koreografija i scenski pokret: Branko Banković
Oblikovatelji svjetla: Branko Kužnar Žan
Scena i rekviziti: Valentina Srnojević, Branko Banković, Ivan Barišić, Matej Safundžić
Izrada kostima: Krojački salon KiM
Ton i svjetlo: Ivan Barišić

Trajanje: 45 minuta
Uzrast: 4+

O predstavi: Izvrsni dvojac Matej Safundžić i Branko Banković sa puno plesa i scenskog pokreta postavili su predstavu Petar Pan. Vesela razigrana predstava sa velikom porukom. Svi mi odrastamo, ali je divno ostaviti dijete u sebi i veseliti se životu. Wendy Darling je djevojčica koja mašta i uživa svjesna da će odrasti. Petar nikako to ne prihvaća odrastanje. Njihov život u Nigdjezemskoj želi pokvariti opasni Kapetan Kuka i njegov smotani gusar.

Andrija Krištof izvrsno utjelovljuje Petra Pana dok je Valentina Srnojević nježna djevojčica Wendy. Opasni Kapetan Kuka je Matej Safundžić, a smotani gusar Darija Vlajnić.

Riječ redatelja

“Petar Pan – dobro poznata priča o dječaku koji ne želi odrasti bit će ispričana u malo drugačijem, a opet istom obliku.

Odlučili smo se pozabaviti motivima igre i kako nikada ne smijemo izgubiti “dijete u sebi”. Kroz predstavu želimo zagolicati maštu naše publike kako mlade tako i one malo starije i podsjetiti ih da odrastanje ne znači nužno da se moramo prestati igrati.

Petar Pan i Zvončica donijet će nam čaroliju. Čaroliju leta i čaroliju ispunjavanja želja u zvjezdanoj noći. Tko zna, ako pogledamo u zvjezdano noćno nebo i jako jako jako zaželimo, možda vidimo Zvončicu i Petra Pana.” Matej Safundžić

Dvorana “Domoljub”

23. siječnja 2024. (utorak) u 18:00 sati

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

zatvori