Srijeda, 1. svibnja 2024.

[DARIVANJE] Škola Malac Genijalac u kojoj se razvijaju sve dječje sposobnosti upisuje nove polaznike, znamo tko je dobitnica cijele školarine i nastavnih materijala

Škola Malac Genijalac radi već treću godinu u Koprivnici te su kroz našu školu prošli već puno zadovoljnih učenika, ali i roditelja koji nam daju veliku podršku kad vide napredak kod svog djeteta.

U školi provodimo tri programa, a to su Numicon, Malac Sveznalac i program Mentalne aritmetike. Svi programi se temelje na cjelokupnom razvoju mozga. Ovdje djeca razvijaju i lijevu i desnu hemisferu, a što znači racionalnu i kreativnu.

Bitno je napomenuti da djeca nakon položenog jednog od programa dobivaju certifikat koji je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje. Roditelji ovo često miješaju s igraonicom, ali ovo nije igraonica već baš škola. Ocjene u ovoj školi nisu brojčane, već je vrednovanje opisno.

Kao što je već rečeno, u školi provodimo tri programa, a to su Numicon, Malac Sveznalac te Mentalna aritmetika. Ovo su međunarodni nagrađivani programi.

– To su programi koji razvijaju sve dječje sposobnosti, iste vještine ostaju za cijeli život. Čast mi je biti dio ovoga programa i čast mi je biti ovdje učiteljica – kratko je dodala Kristina Kovač, učiteljica mentalne aritmetike.

Učiteljica Kristina Kovač.

Osnovni nivo mentalne aritmetike traje 10 mjeseci te je moguće upisati i napredni nivo koji također traje 10 mjeseci. Ova škola je prilagođena pedagoškoj godini, a što znači da tijekom ljetnih praznika nema nastave.

Ostala dva programa također traju 10 mjeseci, ali ako je dijete spremno za stepenicu više učiteljica predlaže roditeljima da se prebaci u drugi viši program.

Svake godine se održavaju državna i međunarodna natjecanja iz Mentalne aritmetike gdje smo vrlo uspješni.

Na zadnjem natjecanju naš učenik Fran Poljak na međunarodnom natjecanju iz mentalnog računanja osvojio je prvo mjesto.

Do nas roditelji mogu doći putem društvenih mreža, web stranice malacgenijalac.hr ili na kontakt broj 099/250-8042, a moguć je i osobni dolazak.

Od veljače upisujemo nove učenike u sva tri programa.

Voditeljica škole Snježana Anić.

Povodom novog upisnog roka darujemo CIJELU ŠKOLARINU jednom sretnom dobitniku i nastavni materijal, a ovisno o dobi djeteta koje ćemo nagraditi ovom divnom i nadasve korisnom školarinom, odredit ćemo koji program je za to dijete. Sretna dobitnica je Suzana Golenja. Upute smo vam poslali u inbox.

zatvori