Subota, 4. svibnja 2024.

[DARIVANJE] FAKin Teatar u organizaciji Ludens teatra u Domu mladih izvodi predstavu ‘Španjolski komad’, znamo tko ide na predstavu

FAKin Teatar u organizaciji Ludens teatra u četvrtak, 8. veljače s početkom u 20 sati u Domu mladih Koprivnica izvodi predstavu ‘Španjolski komad’.

Portal Drava.info najsretnije čitatelje daruje ulaznicama za predstavu. Sretna dobitnica je Marina Zglavnik Hontić, a upute smo vam poslali u inbox.

Redatelj predstave je Dražen Krešić, a glumci su Alma Prica, Sara Stanić Blažević, Sreten Mokrović, Ana Vučak Veljača i Matija Čigir.

‘Španjolski komad’ prati sudbinu majke Pilar u koju je zaljubljen udovac Fernan, upravitelj zgrada, te njezinih kćeri Aurelije i Nurie, obje glumice. Doduše, jedna je slavna filmska glumica koja osvaja nagrade na crvenom tepihu, a druga igra u opskurnim kazalištima izvan grada. Uz Mariana, Aurelijina muža koji se pod teškim teretom života odao alkoholu i letargiji, ni druga lica ove sapunice nisu neopterećena životom svagdašnjim.

I iako im se ne događaju ne znamo kakve grandiozne stvari, oni svoje osobne drame shvaćaju jako ozbiljno, iz čega proizlazi sva komika, potkrijepljena vrsnom glumačkom igrom ovog ansambla. Jer, kad imamo Sretena Mokrovića u ulozi idealista koji voli upravljati zgradama, Almu Pricu u ulozi tvrde majke koja kćerima voli krojiti život, Saru Stanić Blažević i Anu Vučak Veljaču kao kćeri osobenjakuše koje se majci otimaju po svaku cijenu, uz to Matiju Čigira kao ocvalog profesora matematike kojemu je kapljica draža od života – kazalište može početi.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Ulica hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije nazvati 097/758-3367.

Ustupio Ludens teatar.
zatvori