Subota, 18. svibnja 2024.

Župan Darko Koren obišao izlagače s područja naše županije na sajmu CROAGRO i sajmovima hrane i zdravog življenja

Koprivničko-križevačka županija organizirala je predstavljanje i promociju izlagača sa svog područja na Međunarodnom sajmu CROAGRO te sajmovima hrane i zdravog življenja, koji se održavaju na Zagrebačkom velesajmu.

Županijske izlagače obišao je i župan Darko Koren te im poželio uspješno predstavljanje i prodaju uz nove poslovne kontakte koji će unaprijediti njihove djelatnosti.

– CROAGRO se održava treći put zaredom te predstavlja važnu platformu za sve teme iz područja poljoprivrede, hrane i održivog življenja, kao i promociju zanimanja u poljoprivredi. Svoje proizvode i usluge izlaže više od 400 izlagača iz 32 zemlje u četiri paviljona – poručili su iz Službe ureda župana.

Na sajmu CROAGRO te sajmovima hrane i zdravog življenja s našeg područja sudjeluju Podravinoteka i njihov asortiman koji je izložen na prostoru tržnice u Đurđevcu, Turistička zajednica grada Koprivnice s proizvodima od koprive, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kišiček s domaćim sirevima, Vino, voće i povrće j.d.o.o. s domaćim likerima i kupinovim vinom, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Harači s bučinim uljem, brašnom i košticama,Gospodarstvo Jakopović s medom, proizvodima od meda i voska, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kranjčević s lješnjacima i zimnicom, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Dado & Mirjana Mazuh sa sirom i mliječnim proizvodima, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ježić s medom i proizvodima od pčela, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Šantić s kupinovim vinom i prirodnim domaćim sokovima, Obrt Flying Angel s destilatima i domaćim rakijama te Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Eko Gorušica s proizvodima od heljde i gorušice.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori