Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizira radionicu i edukaciju o turizmu, predavač je Luka Jakopčić

Turistička zajednica područja Središnja Podravina poziva sve iznajmljivače, ugostitelje, vodiče i druge dionike u turizmu, a pogotovo one koji to planiraju postati i zainteresirane mještane na edukaciju i radionicu o podizanju destinacijske prepoznatljivosti i atraktivnosti turističkih sadržaja s naglaskom na privatnom smještaju i ugostiteljstvu na području središnje Podravine.

Radionicu će održati Luka Jakopčić u utorak 19. prosinca u 11 sati u Goli u Društvenom domu na Trgu kardinala Alojzija Stepinca 1 te u 18 sati u Virju u Društvenom domu na Trgu dr. Franje Tuđmana 1.

Predavač Luka Jakopčić je turistički pisac i vodič, kulturno-turistički konzultant i direktor turističke agencije Recider projekt iz Zagreba. Turistički aranžman ove tvrtke na nedavnim Danima hrvatskog turizma nagrađen je kao jedan od TOP 3 DMK aranžmana u Hrvatskoj 2023., a obuhvaća i područje središnje Podravine.

Autor je knjige “Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom” koja na popularno-znanstveno-humorističan način opisuje svakodnevicu naših starih od Prevlake do Dunava, od cipela starih Vučedolaca do visokih peta suvremenih šopingholičara. Usput pomoću 60-ak QR kodova, preporučuje gdje i kako pojedinu povijesnu priču doživjeti u sadašnjosti, bilo da je riječ o muzejima i spomenicima, konobama i domaćinstvima, ili pak događanjima i zanimljivim pojedincima.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti radionicama, prijava nije potrebna, a ulaz je slobodan.

Izvor: TZ područja Središnja Podravina
Izvor: TZ područja Središnja Podravina
Izvor: TZ područja Središnja Podravina
zatvori