Petak, 17. svibnja 2024.

Sve je spremno za veliki blagdanski koncert u Đurđevcu

U Đurđevcu je sve spremno za koncert na koji se čeka cijele godine.

Riječ je o velikom blagdanskom koncertu za koji se pripremaju svi oni koji tijekom godine uživaju u slobodnim aktivnostima vezanim uz pjesmu i ples.

– Već se i do sada pokazalo da u pjesmi i plesu uživaju svi, od najmlađih do najstarijih, vrtićke djece do umirovljenika, pa se svi oni sada žele i pokazati. Sa svojim odgojiteljicama i učiteljicama, voditeljima i dirigentima, uložili su puno truda i jako puno svojeg slobodnog vremena kako bi pripremili repertoar koji će nas u iščekivanju Božića posebno obradovati – poručili su iz đurđevačke Gradske uprave.

Koncert će se održati sutra u 19 sati u velikoj sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac.

Na velikom koncertnom podiju, pred svojom najdražom publikom, poseban blagdanski program ove godine su pripremili Etno-tradicijska grupa DV Maslačak, Dječja folklorna skupina OŠ Đurđevac, Mješoviti pjevački zbor župe Sv. Jurja Mučenika Đurđevac, Djevojački zbor Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva i srednjoškolski bend “Antares”, Zbor matice umirovljenika, učenici Glazbene škole, učenici Plesnog kluba iz Đurđevca, ŽVS Đurđevčice, ŽVS Katarene, KUD Petar Preradović, Zbor OŠ Đurđevac te Puhački orkestar DVD Đurđevac.

zatvori