Srijeda, 15. svibnja 2024.

Pitali smo Koprivničance koliko im je važan doček Nove godine: Ponekad se time previše opterećujem, ali važno mi je da društvo bude zajedno

Najluđa noć u godini je pred nama, a dok neki mjesecima planiraju gdje će i s kim dočekati Novu godinu, drugima to i nije tako važno pa do zadnjeg trenutka nemaju planove.

Nas je stoga zanimalo gdje će, kako i s kim naši sugrađani provesti zadnje trenutke stare i prve trenutke 2024. godine te koliko im je to uopće važan događaj.

Zoran Vadlja jedan je od onih kojima doček i nije tako važan.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Novu godinu ću dočekati doma s prijateljima i obitelji. Prije mi je to bilo važno, a sada nekako sve manje i manje – istaknuo je.

Da nije važno gdje, već s kim će dočekati 2024. godinu smatra Mirna Babić.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Novu godinu ću dočekati s prijateljima i dečkom. Ponekad se time i previše opterećujem, ali bitno mi je da kao društvo budemo zajedno pa gdje god to bilo, nije toliko niti bitno – poručila je.

Ivica Koštić ipak smatra da nisu vremena u kojima se čovjek može tako lako opustiti.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Doček ću provesti s kumovima i prijateljima. Sve je to nekako klasično, nema čovjek niti vremena, a niti volje za nešto više od uobičajenog. Nisu baš vremena u kojima se može lako opustiti – rekao je.

Iako joj taj dan nije posebno važan, Slađana Pišpek smatra da ga treba nekako obilježiti.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Bit ću s prijateljima, ali nije mi taj doček sad nešto posebno važan. Ipak, treba se zabaviti, proslaviti te obilježiti taj dan – zaključila je.

zatvori